• Pedagogisk utvalg på besøk i Toftøy barnehage

16.november hadde pedagogisk utvalg (PU) møte i Toftøy barnehage.

• Brenner for barnehage

Vi har en kjempemulighet til å være med og gjøre en forskjell i barns liv hver dag. Vi som jobber i barnehage har en veldig viktig jobb, sier Synnøve Gautesen Helliesen.

Synnøve Gautesen Helliesen har siden 2006 jobbet i Imekollen barnehage. Denne høsten har hun tatt over som daglig leder i NLM-barnehagen i Mandal.

• Tryggheim Sykkylven 40 år

Tryggeim Barnehage i Sykkylven vart starta 3 oktober 1977. Det var difor ein stor dag for oss då vi 3. oktober 2017 kunne feire 40-årsjubileum.

• Sommerfest i Hoeggen og Spiren åpen barnehage, Trondheim

Det nærmer seg sommer og vi har hatt sommerfest i Hoeggen og Spiren Åpen barnehage, i samarbeid med babysang i Hoeggen menighet. I regn og surt vær hadde mange små og store møtt opp for å feire at det snart er sommer.

• Opendag i Toftøy barnehage

Det er fjerde år på rad at Toftøy barnehage arrangerer opendag i barnehagen til inntekt for barnas misjonsprosjekt. I år går inntekta til barn i Kina, eit fantastisk prosjekt med mykje kreativitet og glede.

• Rapport fra Teft familie Kenya

Margrethe Byrkjedal fra Lube barnehage har vært i Kenya, og gir oss her en liten rapport fra oppholdet.

• Kanonkjekt med snø

Tryggheim Nærbø går nye veier for å skaffe snø. Trykk på vedlegget, hentet fra Jærbladet.

• Barn hjelper barn i Kina

Tryggheim barnehage Vatne, har vært med på Barnas Misjonsprosjekt, som dette året har hatt fokus på Kina. Se link.

• Tryggheim barnehage i Ulsteinvik 40 år

Ordføreren kom på besøk til 40-åring

• Gratulerer

Norges Vel medalje for lang og tro tjeneste.

• Overtagelse av Kjerre barnehage i Fredrikstad

Kjerre barnehage i Fredrikstad en del av NLM-barnehagene AS fra 01.08.16.