• Julevandring til Vatne kyrkje

For første gong skulle vi «Grevlingane» få vere med på Julevandring, for no er vi nesten 4 år alle saman. Vi starta frå barnehagen når det nesten var mørkt ute og snøen lava ned, tung og våt. Når vi kom opp til kyrkja venta Linda og Arnt Ove på oss. Dei skulle vere i lag med oss på Julevandringa.

• Norges Vel – medalje for lang og tru teneste

På personalsamling onsdag 28. november, vart Anita Woldsund tildelt Norges Vel si medalje for lang og tru teneste – 30 år ved Tryggheim barnehage, Sykkylven. I tillegg til personalet var utviklingsleiar i NLM-barnehagane, Steinar Nessa, og eigarstyret for Tryggheim barnehage, til stades ved overrekkinga.

• Torvikbukt barnehage 40 år!

Sola skinner, det er nysnø i fjella, litt løv igjen på trærne og stilt på fjorden. En nydelig høstdag!
    Perfekt ramme for jubileum.

• Styrersamling for NLM-barnehagene

Alle styrerne i NLM-barnehagene var samlet på styrersamling på Gardermoen 24.-25. september 2018.

• Tur til Heimly barnehage på Finnsnes

I slutten av mai reiste styrere fra Østlandsbarnehagene på tur til Heimly barnehage på Finnsnes. Vi ankom landsdelen i sol og fint vær!

• Medarbeidersamling i Nordvest

I april var alle ansatte i barnehagene i Møre og Romsdal samlet til medarbeidersamling. Tema for dagen var: "Barn og media"

• Ny styrer i Løveparken barnehage

Frå 1. august 2018 er Asbjørn Froli Haugstvedt tilsett som ny styrar Løveparken barnehage på Straume på Sotra.

• Ny styrer i Utsyn barnehage på Finnøy

Lars Petter Brathammer er ansatt som ny styrer ved Utsyn barnehage på Finnøy.

• Verdiplattformen i ny utgave

NLM-barnehagene har revidert sin verdiplattform. Den har fått et nytt utseende, og er også noe oppdatert på innhold.

• Med "Barnas Misjonsprojekt" til Tanzania

De ansatte gleder seg til dagene med misjonsprosjekt. De er godt forberedt og har et stort engasjement! Alle er med.

• Pedagogisk utvalg på besøk i Toftøy barnehage

16.november hadde pedagogisk utvalg (PU) møte i Toftøy barnehage.

• Brenner for barnehage

Vi har en kjempemulighet til å være med og gjøre en forskjell i barns liv hver dag. Vi som jobber i barnehage har en veldig viktig jobb, sier Synnøve Gautesen Helliesen.

Synnøve Gautesen Helliesen har siden 2006 jobbet i Imekollen barnehage. Denne høsten har hun tatt over som daglig leder i NLM-barnehagen i Mandal.

• Tryggheim Sykkylven 40 år

Tryggeim Barnehage i Sykkylven vart starta 3 oktober 1977. Det var difor ein stor dag for oss då vi 3. oktober 2017 kunne feire 40-årsjubileum.

• Sommerfest i Hoeggen og Spiren åpen barnehage, Trondheim

Det nærmer seg sommer og vi har hatt sommerfest i Hoeggen og Spiren Åpen barnehage, i samarbeid med babysang i Hoeggen menighet. I regn og surt vær hadde mange små og store møtt opp for å feire at det snart er sommer.

• Opendag i Toftøy barnehage

Det er fjerde år på rad at Toftøy barnehage arrangerer opendag i barnehagen til inntekt for barnas misjonsprosjekt. I år går inntekta til barn i Kina, eit fantastisk prosjekt med mykje kreativitet og glede.

• Rapport fra Teft familie Kenya

Margrethe Byrkjedal fra Lube barnehage har vært i Kenya, og gir oss her en liten rapport fra oppholdet.

• Kanonkjekt med snø

Tryggheim Nærbø går nye veier for å skaffe snø. Trykk på vedlegget, hentet fra Jærbladet.

• Barn hjelper barn i Kina

Tryggheim barnehage Vatne, har vært med på Barnas Misjonsprosjekt, som dette året har hatt fokus på Kina. Se link.

• Tryggheim barnehage i Ulsteinvik 40 år

Ordføreren kom på besøk til 40-åring

• Gratulerer

Norges Vel medalje for lang og tro tjeneste.

• Overtagelse av Kjerre barnehage i Fredrikstad

Kjerre barnehage i Fredrikstad en del av NLM-barnehagene AS fra 01.08.16.