Fredtun barnehage styrer

Fredtun barnehage er en barnehage som har 2 avdelinger: Fredtun, Rød ved Gressvik og Fredtun, Kjærre ved Manstad. Begge barnehagene har avdelinger for barn i alderen 0-3 år og avdelinger for barn i alderen 3-6 år. Barnehagene samarbeider mye på tvers mht både pedagogiske planer, formål og visjon. Det er totalt 15 ansatte i Fredtun barnehage.

Barnehagen drives av Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) og er en del av aksjeselskapet NLM-barnehagene AS. NLM barnehagene er en stor barnehagekjede med 35 barnehager rundt omkring i hele landet. Disse barnehagene drives med kristent formål, og ønsker at det skal være tydelig og gjenspeiles på mange forskjellige områder i det som skjer i barnehagens daglige drift.

Styrer i Fredtun barnehage har ansvar for ledelse og daglig drift i begge avdelingene.

Styrer, 100% fast stilling

• Pedagogisk og administrativt ansvar
  • Personalansvar
  • Ansvar for barnehagedrift og økonomi