Barnehagelærer/pedagogisk leder Hordvik barnehage

Hordvik barnehage ligger landlig plassert nord i Bergen. Vi er en del av NLM-barnehagene AS. Barnehagen vår har profil som friluftsbarnehage, og vi benytter oss jevnlig av naturen rundt oss med et aktivt turliv og utforsking av naturfenomen, året rundt. I barnehagen er her i underkant av 60 barn.

Pedagogisk leder 100 % fast stilling fra august 2021
Pedagogisk leder 60 % fast stilling fra august 2021
Barnehagelærer vikariat 100 % fra august 2021 til ca. 20. mai 2022, med mulighet for forlengelse ut juni.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

•        Utdannet barnehagelærer
  •        Trives med tur og uteliv
  •        Ønske om å bidra til kvalitetsutvikling og oppfylling av visjonen vår: «Sammen om å sette  verdifulle spor»
  •        Gode relasjonelle ferdigheter i møte med barn, foreldre og kolleger
  •        Løsningsorientert

Den som blir tilsatt, forplikter seg til å arbeide etter barnehagens kristne verdigrunnlag, vedtekter og instrukser, og arbeide aktivt for å fremme barnehagens målsetting og verdier

•        Lønn etter PBL (Private barnehagers landsforbund) tariff og deres pensjonsavtale medfølger.
  •        Et engasjert personale

Det kreves politiattest av ny dato av den som blir tilsatt

For spørsmål eller informasjon, kontakt Sissel Vaktskjold (Styrer) , hordvik@nlmbhg.no tlf. 47344764

Søknad, CV og referanser sendes:

e-post:
hordvik@nlmbhg.no