Barnehagestyrer/Daglig leder

Kanskje det er deg vi leter etter?! - Vi ønsker en visjonær leder som brenner for kristne barnehager, og er interessert i og pådriver for faglig utvikling. - Vi ønsker en leder som har gode samarbeidsevner og får det beste ut av sine medarbeidere - Vi ønsker en leder som identifiserer seg med den kristne profilen og NLM-barnehagenes visjon: «Sammen om å sette verdifulle spor"

Heggli Barnehage er en 3-avdelings heldagsbarnehage, - med 42 plasser for barn i alderen 0 – 5 år delt på 2 avdelinger, og med egen friluftsavdeling i tillegg for barn 3 -5 år med 12 plasser.

Barnehagen drives av NLM-barnehagene AS, som er en del av Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM)

Barnehagen drives etter kristent formål.

Heggli Barnehage ligger i Åfjord kommune, - på Fosenhalvøya, - i Trøndelag fylke.

I løpet av 2022 vil barnehagen flytte inn i større lokaler med et nytt og større uteområde.

Vi samarbeider meget godt med Åfjord kommune.

Barnehagestyrer / Daglig leder

100 % stilling, fast tilsetting

Styrer er eiers representant og daglig leder av barnehagen. Styrer har hovedansvar for at hele barnehagen blir en trygg, innholdsrik og målrettet virksomhet. Styrer skal lede barnehagen i samsvar med lover, forskrifter, retningslinjer, kommunale vedtak, barnehagens gjeldende vedtekter, NLMs formålsparagraf for barnehagene og retningslinjer og vedtak fattet av NLMbarnehagene AS.

Styrer har disse hovedfunksjoner:

• Pedagogisk ansvar
  • Personalansvar
  • Administrativt ansvar
  • Samarbeid med barnehagens eierstyre, SU og FAU

• Barnehagelærer eller annen høyskoleutdanning som gir barnefaglig og pedagogisk kompetanse
  • Videreutdanning innen ledelse eller tilsvarende kan bli vurdert som en fordel
  • Arbeidserfaring som pedagog med lederansvar er ønskelig
  • God relasjonskompetanse og evne til empati
  • Gode lederegenskaper – tydelig leder, evne til å lytte og til å ta beslutninger
  • Opptatt av å skape trivsel og et godt miljø
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Den som blir tilsatt må bekjenne den kristne tro og forplikter seg til å arbeide etter barnehagens kristne verdigrunnlag, vedtekter og instrukser, og arbeide aktivt for å fremme barnehagens målsetting og verdier

Vi kan tilby:

• Lønn etter gjeldende PBL-tariff
  • Pensjonsordning i Storebrand
  • Mulighet for aktuell videreutdanning
  • Et positivt og engasjert personale
  • Godt samarbeid og oppfølging av eierstyret
  • Bistand med å skaffe leid bolig i kommunen

Ved tilsetting må politiattest legges fram, jmf barnehageloven § 30.

For spørsmål eller informasjon

kontakt daglig leder Lise Taraldsen

mobil 90783681

eller leder i eierstyret Helge Nilsen
mobil 40401520

Se https://heggli.barnehage.no/ for mer info.

Søknad, CV og referanser sendes på epost til

heggli@nlmbhg.no

knadsfrist: 29.03.21