Tryggheim Halden

Tryggheim Barnehage Halden søker etter assistent i et 90 % vikariat fra 05.08.19 Vi er en tre-avdelings barnehage med 52 plasser for barn i alderen 0 til 5 år. Vi har en småbarnsavdeling med 15 barn og to avdelinger med 18 barn i alderen 2-5 år.

Barnehagen drives av Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) og er en del av aksjeselskapet NLM-barnehagene AS. Barnehagen drives med kristent formål, og ønsker at det skal være tydelig og gjenspeiles på mange forskjellige områder i det som skjer i barnehagens daglige drift.

En av våre assistenter skal ha permisjon fra sin stilling på småbarnsavdelingen f.o.m. august 2019 t.o.m. mars 2020.

Vi ønsker at:

-          Du har godt humør og pågangsmot

-          Du er strukturert og kan arbeide selvstendig

-          Du bidrar til pedagogisk utvikling i barnehagen

-          Du har gode samarbeidsevner og trives i et hektisk miljø hvor mye skjer samtidig

-          Du ser muligheter istedenfor begrensninger

-          Du har god helse, kan utføre fysiske oppgaver og delta aktivt i lek med barna

-          Du bidrar til barns utvikling og et godt foreldresamarbeid

-          Du har faglig engasjement

Vi kan tilby:

-          Lønn etter gjeldende PBL-tariff

-          Pensjonsordning i Storebrand

-          Stabilt og godt arbeidsmiljø

Den som blir tilsatt forplikter seg til å arbeide etter barnehagens kristne verdigrunnlag, vedtekter og instrukser. Du må arbeide aktivt for å fremme disse målene. Politiattest må fremlegges ved tilsettelse.

Søknad sendes til tryggheim.halden@nlmbhg.no Søknadsfrist: 07.06.2019

NLM-barnehagene AS avd. Tryggheim Halden