Spiren barnehage

Spiren barnehage i Trondheim søker ny pedagogisk medarbeider.

Spiren barnehage er en to-avdelings barnehage på Risvollan i Trondheim. Barnehagen er en del av NLM-barnehagene som har 35 barnehager rundt om i Norge, og har utvidet kristent formål. Barnehagen ligger i et boligområde med nærhet til marka. I tillegg driver Spiren en åpen barnehage.

Barnehagen er medlem av PBL (Private barnehagers landsforbund). Barnehagens visjon: «Utvikling og begeistring» Les mer om barnehagen på www.spiren.barnehage.no

Vi søker nå etter: Barne- og ungdomsarbeider eller annen pedagogisk medarbeider.

Spiren barnehage har en 80% fast stilling ledig som barne- og ungdomsarbeider eller annen pedagogisk medarbeider. Vi er opptatt av å bygge gode relasjoner til alle barn og foreldre. Vår barnehage skal være et godt sted for alle, der vi har fokus på at alle barn får utvikle seg fra sitt ståsted. Vil du være med å hjelpe oss til å arbeide mot dette?

• Godkjent fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, eller annen relevant utdanning.

• Gode samarbeidsegenskaper og raushet.

• Godkjent norsk språkkunnskap jf. Barnehagelovens § 18 a.

• Engasjement og varme, og er tydelig nærværende i kommunikasjon med barna.

• Et godt faglig blikk og fokus, og liker å jobbe målrettet i arbeid med barna.

• Er fleksibel og byr på deg selv.

Vi leter etter deg som har evne til å se det enkelte barnet, ta barnets perspektiv og støtte opp om dets utvikling. Som kan være en stabil og positiv ressurs for barn og ansatte på avdeling, og som ønsker være med å arbeide for faglig refleksjon og utvikling av Spiren barnehage. Noe arbeid på kveldstid må påberegnes i forbindelse med møter.

• Lønn, pensjon og forsikringer etter PBLs regulativ.

• Å jobbe i en relativt liten barnehage i et spennende nærmiljø, og i et allsidig og falig arbeidsmiljø med mulighet for vekst og utvikling.

Den som blir tilsatt forplikter seg til å arbeide etter barnehagens kristne verdigrunnlag, vedtekter og instrukser, og til å arbeide aktivt for å fremme barnehagens målsetting og verdier.

Før ansettelse må det legges frem godkjent politiattest.

Søknadsfrist: 01.04.2019 Tiltredelse: 01.05.2019 eller snarest etter tiltredelsesdato.

Søknad, CV og referanser sendes: spiren@nlmbhg.no

For spørsmål eller informasjon kontakt daglig leder, Eli Brandsæter, spiren@nlmbhg.no

Tlf 459 75 498