Fjordsyn barnehage

Fjordsyn barnehage ligger på Tau i Rogaland. Norsk Luthersk Misjonssamband eier og driver barnehagen gjennom selskapet NLM-barnehagene AS.

1. 1 pedagog/fagarbeider 37 t. pr. uke 23.04. – 31.07.19, med mulighet for forlengelse ca. 30 t. pr. uke 01.08. – 31.07.2019.

Vi søker etter en initiativrik og selvstendig medarbeider til en stilling som er knyttet opp mot enkeltbarn.

1. 2 barnehagelærere fast stilling, f.o.m. 15.08.2019
  2. 1 lærling f.o.m. 15.08.2019

Vi ønsker at barna som kommer til barnehagen skal bli møtt med mye omsorg, og vi vil at barnehagen skal være en god arbeidsplass med stor trivsel for de ansatte. Hos oss har vi mottoet: I Fjordsyn vi ønsker å dele, trygghet, omsorg og glede.

• Godkjent barnehagelærerutdanning (stilling 2)
  • Event. annen treårig pedagogisk utdanning på høgskolenivå (stilling 1 og 2)
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Samarbeidsevne og fleksibilitet
  • Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig
  • Det forutsettes at søker bekjenner kristen tro og forplikter seg til å arbeide i samsvar med gjeldende vedtekter, instrukser og verdidokument.

Den som blir ansatt, må legge fram politiattest.

Lønn etter PBL regulativ.

For spørsmål eller informasjon kontakt med styrer, fjordsyn@nlmbhg.no, tlf 51 74 00 30

Søknad, CV og referanser sendes:

Fjordsyn barnehage, Einerhaugv. 9, 4120 Tau – epost: fjordsyn@nlmbhg.no

Søknadsfrist: 01.03.2019