Utsyn Finnøy

Utsyn barnehage Finnøy er en privat barnehage med kristen formålsparagraf, som ligger på naturskjønne Finnøy i Finnøy kommune. Barnehagen er tilknyttet NLM-barnehagene AS.

2 Pedagogiske ledere - 100% fast stilling

Barnehagen er en 3-avdelings barnehage med tilbud for barn i alderen 0 – 6 år. Barnehagen har lyse og trivelige lokaler, ligger i et naturskjønt område, med nær tilknytning til sjø og utmark. Vi er på jakt etter to barnehagelærere med glimt i øyet og gjerne fasinasjon for musikk, sjø og natur. Vi er en aktiv gjeng som ønsker at du skal bli en del av vårt team, her finnes både kvinner og menn i ulike aldre.

• Pedagogisk ansvar for barna, innholdet og personalet på din avdeling.
  • Vi ønsker at du skal være en god rollemodell, at du er strukturert og at du kan være med å bidra til en god dag for de du jobber sammen med og barna i barnehagen.
  • Vi forventer at du er levende opptatt av barns oppvekst og lek. At du bruker din kunnskap og erfaring, til å skape en magisk barndom fylt av glede og omsorg for hverandre.

• Godkjent barnehagelærerutdannelse.
  • Det er positivt om du har en videreutdannelse, som kan være til nytte for barnehagen.
  • Relevante språkkunnskaper
  • Den som blir ansatt må legge frem tilfredsstillende politiattest, før ansettelse.

Den som blir tilsatt, forplikter seg til å arbeide etter barnehagens kristne verdigrunnlag, vedtekter og instrukser, og arbeide aktivt for å fremme barnehagens målsetting og verdier.

• Lønn etter PBL tariff
  • Tillegg for relevant videreutdannelse
  • Tilrettelegging av arbeidstid ved behov

Søknadsfrist: 15.03.2019