• Omsorg, bibel, kjærlighet og lederskap

Hvordan blir stemningen når godt over hundre engasjerte styrere fra barnehager med kristent verdigrunnlag samles til faglig utbytte over to dager? Det har IKO fått være med å kjenne på i 2019.

05.02.2019 00.00
  • Julevandring til Vatne kyrkje

For første gong skulle vi «Grevlingane» få vere med på Julevandring, for no er vi nesten 4 år alle saman. Vi starta frå barnehagen når det nesten var mørkt ute og snøen lava ned, tung og våt. Når vi kom opp til kyrkja venta Linda og Arnt Ove på oss. Dei skulle vere i lag med oss på Julevandringa.

06.12.2018 00.00
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Visjon

Ekte glede på sikker grunn!

Velkommen til NLM-barnehagene AS

NLM-barnehagene AS driver 35 barnehager på vegne av Norsk Luthersk Misjonssamband. I tillegg driver NLM 8 barnehager alene eller i samarbeid med andre organisasjoner. NLM-barnehagene AS er et ikke-kommersielt selskap. Eventuelle overskudd skal benyttes til å utbedre og styrke medlemsbarnehagene.