• Pedagogisk utvalg på besøk i Toftøy barnehage

16.november hadde pedagogisk utvalg (PU) møte i Toftøy barnehage.

28.11.2017 10:33
  • Brenner for barnehage

Vi har en kjempemulighet til å være med og gjøre en forskjell i barns liv hver dag. Vi som jobber i barnehage har en veldig viktig jobb, sier Synnøve Gautesen Helliesen. Synnøve Gautesen Helliesen har siden 2006 jobbet i Imekollen barnehage. Denne høsten har hun tatt over som daglig leder i NLM-barnehagen i Mandal.

09.11.2017 10:02
  • Tryggheim Sykkylven 40 år

Tryggeim Barnehage i Sykkylven vart starta 3 oktober 1977. Det var difor ein stor dag for oss då vi 3. oktober 2017 kunne feire 40-årsjubileum.

12.10.2017 10:44
  • Sommerfest i Hoeggen og Spiren åpen barnehage, Trondheim

Det nærmer seg sommer og vi har hatt sommerfest i Hoeggen og Spiren Åpen barnehage, i samarbeid med babysang i Hoeggen menighet. I regn og surt vær hadde mange små og store møtt opp for å feire at det snart er sommer.

19.06.2017 08:16
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Visjon

Ekte glede på sikker grunn!

Velkommen til NLM-barnehagene AS

NLM-barnehagene AS driver 33 barnehager på vegne av Norsk Luthersk Misjonssamband. I tillegg driver NLM 7 barnehager alene eller i samarbeid med andre organisasjoner. NLM-barnehagene AS er et ikke-kommersielt selskap. Eventuelle overskudd skal benyttes til å utbedre og styrke medlemsbarnehagene.